Strandpost geplaatst!

Het was lang onzeker of er dit jaar, gezien de activiteiten voor Maasvlakte II, strandbewaking nodig is aan het Slufterstrand. De strandpost is echter deze week geplaatst en de voorbereidingen voor het bewakingsseizoen aan de Maasvakte zijn in volle gang.
090429post_2

Het bewakingsseizoen start in 2009 in het weekend 16/17 mei en loopt tot en met 12/13 september. In de tussenliggende periode is de strandpost elke zaterdag, zondag en feestdagen overdag bezet. In de zomerperiode zal de strandpost ook een aantal weken permanent bezet zijn (bouwvakperiode).
Gezien de werkzaamheden aan Maasvlakte II, zal dit voorlopig het laatste bewakingsseizoen op deze locatie zijn.
090429maasvlakte_2

In genoemde periode is de strandpost telefonisch bereikbaar:
0181 – 362597. De strandpost staat onderaan de afrit bij de 2e trap aan het Slufterstrand.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.