BP schenkt reddingsbrigades geldbedrag

BP Raffinaderij Rotterdam heeft aan de lokale vrijwillige reddingsbrigades op maandag 27 augustus een geldbedrag geschonken.
Dit bedrag is een tegemoetkoming in de kosten van de reddingsbrigades van Hellevoetsluis, Rockanje, Rotterdam en ‘s Gravezande. De cheques zijn bij de post op Rockanje overhandigd door Carlo Eijkels, manager Communicatie. Sander Vink nam de cheque namens de Rotterdamse Reddings Brigade in ontvangst.
Het tijdelijke fonds maakt het mogelijk de bewustwording rondom veiligheid, niet alleen op de raffinaderij maar ook daarbuiten, te ondersteunen. Al eerder zijn er gratis veiligheidsbrillen verstrekt bij vuurwerkpunten en zijn fietsen van leerlingen op de basisscholen uit de groepen 7/8 gecontroleerd op deugdelijke verlichting en remmen en waar nodig, gerepareerd.

Sander neemt cheque van Carlo in ontvangst

Sander neemt cheque van Carlo in ontvangst

groepsfoto

groepsfoto

This entry was posted in maasvlakte, strandwacht. Bookmark the permalink.

Comments are closed.