Afscheid medewerkers

Donderdagavond 21 maart werd in de Keizershof stil gestaan bij het feit dat Jopie Asselé, Francien Hoogendijk en Annelies Soeters gestopt zijn met hun brigadeactiviteiten. Alle drie werden zij toegesproken en bedankt door voorzitter Coen van Dee.

Francien heeft 10 jaar zwemles gegeven in het Oostelijk Zwembad en heeft enthousiast honderden kinderen watervrij gemaakt en zwemslagen aangeleerd.

Francien

Francien

Annelies is in 1970 lid geworden van de brigade en heeft 21 jaar met veel plezier de administratie gedaan in zwembad Alexanderpolder. Zij heeft vele duizenden entreekaartjes en contributiekaarten verkocht.In 1996 is Annelies benoemd tot lid van verdiensten.

Annelies

Annelies

Jopie heeft zich binnen de brigade ontplooid als een soort duizenpoot. Lid geworden in 1953 en in 1955 begonnen als leerkracht. Jopie heeft vele activiteiten gedaan binnen de brigade; o.a. zwemles gegeven in Noord en Oost, strandwachtlid, ijswacht, zwemwedstrijden, wintertraining in de Bloklandstraat. Verder heeft zij het record aantal maal 600 meter gekleed gezwommen (48x). Jopie heeft in de loop der jaren diverse onderscheidingen ontvangen: lid van verdienste (1970), bondspenning KNBRD (1975), erelid RRB (1977), ridder in de orde van Oranja Nassau (2001) en de Erasmus speld van de gemeente Rotterdam (2002).

Coen spreekt Jopie toe

Coen spreekt Jopie toe

This entry was posted in medewerkers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.