Foto’s gekleed zwemmen 2013

Het begin van de herfst in Nederland betekent traditioneel gekleed zwemmen bij de Rotterdamse Reddingsbrigade. Tijdens de cluburen is het mogelijk om 250, 600 of 1.000 meter gekleed te zwemmen. Gekleed zwemmen is een goede oefening om te ervaren hoe het is als je eens onverwachts gekleed te water raakt.

De commissie gekleed zwemmen loopt de cluburen af om degene die deze prestatie volbrengen te voorzien van medailles en volgnummers. Al jaren loopt huisfotograaf Hugo, in het kielzog van de commissie, de zwembaden af om foto’s te maken.

Foto’s zwembad Charlois 23-09-2013
Foto’s zwembad Alexanderpolder en Schuttersveld 2-10-2013
Foto’s zwembad Wilgenring 09-10-2013

Foto’s Noord 25 september 2013:

noord2

This entry was posted in alexanderpolder, charlois, gekleed zwemmen, schuttersveld. Bookmark the permalink.

3 Responses to Foto’s gekleed zwemmen 2013

  1. goede middag ik wilde wat vragen ik wil ook graag leren reddings zwemmen op wat voor dagen zijn dat reddings zwemmen ik heb al diploma a en diploma b groetjes van arie en graag een berichtje terug

  2. en wat moet ik dan aan wat voor kleren ales

Geef een reactie