Sportexperience groot succes

Op donderdag 24 oktober 2013 vond in het recreatiecentrum de Zevenkampse ring de sportexperience 2013 plaats. Speciaal voor deze dag was het wedstrijdbad gereserveerd ter promotie van de Rotterdamse Reddingsbrigade. Meer dan 180 kinderen hebben deze dag kennis kunnen maken met onze brigade. Dit gebeurde door een aantal lesblokken waardoor alle deelnemers een uur de tijd kregen om zelf te ervaren hoe en wat de RRB voor een vereniging is.
Hiermee hopen we de jeugd te motiveren en enthousiast te maken om lid te worden van onze brigade.

Deze activiteit had nooit tot een goed einde gekomen zonder de hulp van medewerkers van de RRB. Op maandag 23 december 2013 zal de sportexperience ook neerdalen op sportcomplex de Wilgenring en hiervoor is de commissie WVP nog hardt op zoek naar vrijwilligers die op deze dag kunnen helpen.

Kan je ons helpen???? Laat het weten via voorlichting@rrb.nu

131024-02

131024-01

This entry was posted in propaganda. Bookmark the permalink.

Geef een reactie