Rotterdamse Reddingsbrigade klaar voor IJS!

      Geen reacties op Rotterdamse Reddingsbrigade klaar voor IJS!

De temperturen zijn nog ver boven nul maar de Rotterdamse Reddingsbrigade is klaar voor IJS!

Tijdens de laatste zwemavonden in 2013 van zwembad Noord, Charlois en de Wilgenring hebben onze jeugdleden en hun introducés kennis gemaakt met de gevaren van eis. Deze wervingsactie kwam tot stand na een idee van de werkgroep Werving, Voorlichting en Promotie. Aan het einde van de activiteiten kregen de deelnemers een certificaat en een fluitje van de RRB.

Op 23 december 2013 hebben we ruim 200 kinderen uit de deelgemeente Hillegersberg – Schiebroek in zwembad de Wilgenring kennis mogen laten maken met de RRB en het wak-zwemmen. Na afloop kregen ook zij het verdiende certificaat wakzwemmen mee naar huis en heeft de RRB geprobeerd een steentje bij te dragen aan de veiligheid op en rond het ijs.
Laat nu de winter maar beginnen wij zijn er klaar voor!

wak02

wak03