Medewerkersfeest 90 jaar RRB

      2 Reacties op Medewerkersfeest 90 jaar RRB

Dit jaar bestaat de Rotterdamse Reddingsbrigade 90 jaar. Om dit te vieren was er voor de medewerkers op zaterdagavond 7 november een feestavond georganiseerd in Hal4.1. Hal4.1 ligt heel toepasselijk aan de Maas met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Vanaf 19.30 uur liepen de eerste gasten naar binnen die ontvangen werden met een drankje. Om 20.30 uur trapte voorzitter Coen van Dee de avond af en gaf het woord aan Rens van Overdam, voorzitter van de gebiedscommissie Kralingen/Crooswijk. Rens verraste de dames Jannie de Kruit, Frannie de Zwaan en Jeanette van der Hoek met de Erasmusspeld. De Erasmusspeld is een onderscheiding van de gemeente Rotterdam en wordt uitgereikt aan personen die zich lange tijd op sociaal, cultureel, economisch of sportief gebied verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving. Lees ook het persbericht over de uitreiking.
Daarna werd Wil Annotee nog door de voorzitter in het zonnetje gezet, Wil is na jarenlange inzet (vanaf 1974) gestopt als medewerker.

Na het officiële gedeelte barste vanaf 21.00 uur het feest los met het optreden van de band Shaky Ground! Shaky Ground deed de vloer zeker schudden en kreeg de feestgangers tot begin van nacht op de dansvloer met bekende disco-nummers! In de bovenzaal van Hal4.1 was er gelegenheid om rustig bij te kletsen. Lees de eerste reacties op de Facebook-pagina van onze reddingsbrigade.

Bij het naar huis gaan kregen alle medewerkers een speciale editie van Nat Nieuws (ons voormalige clubblad) mee naar huis.
Deze editie was tot stand gekomen door inzet van de commissie Werving, Voorlichting en Promotie.

De reddingsbrigade kan terugkijken op een geslaagde feestavond!

Klik hier voor meer foto’s!

naamloos

2 gedachten over “Medewerkersfeest 90 jaar RRB

  1. Rob Stornel

    Prima locatie en ook goed bereikbaar met OV. Voor elk wat wils, beneden swingen en boven bijpraten. Wij hebben ons prima geamuseerd. Goed feest, hulde aan de organisatie!

  2. Jennifer roodbol

    Super feest geweest heb het erg naar me zin gehad en de band was ook echt top goed georganiseerd commissie

Gesloten voor reacties.