Zwem-event

Zaterdag 10 september 2016 was onze reddingsbrigade weer present bij het Zwem-event in sportfondsenbad Noord.

Stichting ZWEM-event wil met het ZWEM-event 2016 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud bereiken en aantrekken naar het zwembad. Dit wordt gedaan in combinatie met diverse verenigingen en organisaties. De achterliggende gedachte is hen te overreden lid te worden van een (of meerdere) van de verenigingen. Dit willen de stichting bereiken door diverse aantrekkelijke activiteiten uit te zetten die zowel vermakend zijn als een kennismaking bieden met de zwemsport(en). Naast het algemeen promoten van zwemmen, zal de nadruk liggen op waterpolo, wedstrijdzwemmen, zwemmend redden, snorkelen en duiken.

Onze brigade was vertegenwoordigd via de commissie WVP om de kinderen kennis te laten maken met o.a. popduiken, zwemmen met tuigjes en redden met een touw.

zwemevent2016-02

This entry was posted in propaganda. Bookmark the permalink.

Geef een reactie