Zwem-event

Zaterdag 9 september 2017 was onze reddingsbrigade weer present bij het Zwem-event in sportfondsenbad Noord.
Stichting ZWEM-event wil met het ZWEM-event 2017 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud bereiken en aantrekken naar het zwembad. Dit wordt gedaan in combinatie met diverse verenigingen en organisaties. De achterliggende gedachte is hen te overreden lid te worden van een (of meerdere) van de verenigingen. Dit willen de stichting bereiken door diverse aantrekkelijke activiteiten uit te zetten die zowel vermakend zijn als een kennismaking bieden met de zwemsport(en). Naast het algemeen promoten van zwemmen, zal de nadruk liggen op waterpolo, wedstrijdzwemmen, zwemmend redden, snorkelen en duiken.
Onze brigade was vertegenwoordigd via de commissie WVP. Zo’n 100 kinderen maakten kennis met ons werk.

This entry was posted in noord, propaganda. Bookmark the permalink.

Geef een reactie