Doping boot tijdens 100 jarig bestaan RN

In een eerder bericht heb je kunnen lezen over het 100 jarig bestaan van Reddingsbrigade Nederland. Dit is 16 september j.l. gevierd in Duinrell.

16 september was deze de laatste werkdag voor zijn pensionering van Zandvoorter Jan van Gemert. Jan is 33 jaar werkzaam geweest bij Reddingsbrigade Nederland en heeft door de jaren heen regelmatig contact gehad met de Rotterdamse Reddingsbrigade. Zijn laatste grote klus bij Reddingsbrigade Nederland was projectleider van de viering van het 100 jarig bestaan.

Als blijk van waardering werd in Duinrell een nieuwe reddingsboot gepresenteerd met zijn naam er op. Zijn vrouw Karin mocht de boot met champagne dopen.

Onze ere-voorzitter Peter Tijl was aanwezig bij het 100 jarig bestaan en tevens bij de doping van de boot. Peter heeft daar ook kennis gemaakt met de nieuwe directeur van Reddingsbrigade Nederland Koen Breedveld.

This entry was posted in Reddingsbrigade Nederland. Bookmark the permalink.

Geef een reactie