Start strandbewaking Maasvlakte

      Geen reacties op Start strandbewaking Maasvlakte

De strandwachtploeg van de Rotterdamse Reddingsbrigade start zaterdag 5 mei 2018 met de beveiliging van het recreatiestrand van de tweede Maasvlakte.

De reddingsbrigade is tot en met 9 september in de weekenden en op feestdagen aanwezig. Op deze dagen is de strandwachtpost van 9.30 uur tot 17.30 uur bezet. Tijdens de (bouwvak) periode van 21 juli tot en met 12 augustus is er dagelijkse bezetting.

De strandwachtploeg van de reddingsbrigade zorgt er voor dat strandbezoekers en watersporters veilig van het strand en de zee kunnen genieten. Bij voorkeur doet zij dit door middel van preventief patrouilleren en het geven van voorlichting.

Strandbezoekers en watersporters kunnen bij de strandwacht terecht voor informatie over de zee, veiligheid, het getij etc.

Tips over veilig (met kleine kinderen) naar het strand zijn hier te lezen.

Geef een reactie