Veelgestelde vragen RRB en Corona-virus

Algemeen
De Rotterdamse Reddingsbrigade volgt met betrekking tot het Corona-virus de spelregels van het RIVM en (lokale) overheid. Het bestuur van de Rotterdamse Reddingsbrigade heeft besloten om álle brigade activiteiten (zwemlessen, trainingen, EHBO lessen, vergaderingen en andere bijeenkomsten) tot nader order op te schorten.
Zodra er op dit gebied nieuws is, wordt dit op onze website gecommuniceerd.

Zwemlessen
Al onze zwemlessen gaan tot nader order niet door. Nieuws over het doorgaan van onze zwemlessen wordt op onze website gemeld. Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden van het starten van de zwemlessen voor de zomervakantie.

Centraal Examen
Het voor zaterdag 6 juni 2020 geplande Centrale Examen gaat niet door. Eerst moet er duidelijkheid zijn over het verder gaan van de zwemlessen, daarna kijken we naar de mogelijkheden voor een examen.

Strandwacht Maasvlakte
In overleg met de gemeente is bepaald dat vanaf zaterdag 7 mei 2020 de strandwachtdiensten aan de Maasvlakte van start gaan.  Gezien de situatie gelden voor de strandwachtploeg speciale protocollen om voor de veiligheid van de strandbezoekers en de strandwachtleden te zorgen.

Lees hier meer informatie over de strandwacht Maasvlakte.

Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering van 27 maart is afgelast. Zodra dit mogelijk is maken we een nieuwe datum bekend.

Onderling Zwemfeest
Het Onderling Zwemfeest van 21 maart is afgelast. Zodra dit mogelijk is maken we een nieuwe datum bekend. Mensen die al inschrijfgeld hebben betaald voor het zwemfeest, kunnen het geld in het zwembad terugkrijgen (zodra onze cluburen weer starten).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie