Veelgestelde vragen RRB en Corona-virus

Algemeen
De Rotterdamse Reddingsbrigade volgt met betrekking tot het Corona-virus de spelregels van het RIVM en (lokale) overheid. Het bestuur van de Rotterdamse Reddingsbrigade heeft besloten om álle brigade activiteiten (zwemlessen, trainingen, EHBO lessen, vergaderingen en andere bijeenkomsten) per direct op te schorten tot en met 28 april.
Zodra er op dit gebied nieuws is, wordt dit op onze website gecommuniceerd.

Zwemlessen
Al onze zwemlessen tot en met 28 april 2020 gaan niet door. Nieuws over het doorgaan van onze zwemlessen na 28 april 2020 wordt op onze website gemeld.

Voor zwemmers, in het bezit van een kwartaalkaart van het eerste kwartaal van 2020, beraadt het bestuur zich op een passende oplossing voor de gemiste lessen die niet zijn doorgegaan vanwege het Corona-virus.
Bewaar dus je kwartaalkaart van het eerste kwartaal van 2020.

Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering van 27 maart a.s. gaat niet door. Zodra dit mogelijk is maken we een nieuwe datum bekend.

Onderling Zwemfeest
Het Onderling Zwemfeest van 21 maart a.s. gaat niet door. Zodra dit mogelijk is maken we een nieuwe datum bekend. Mensen die al inschrijfgeld hebben betaald voor het zwemfeest, kunnen het geld in het zwembad terugkrijgen (zodra onze cluburen weer starten).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie