Campagne #WaterVrij is in de lucht

      Geen reacties op Campagne #WaterVrij is in de lucht

De nieuwe campagne #WaterVrij is in de lucht. Dankzij de slagkracht van de Vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen (WiZZ), de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en Reddingsbrigade Nederland. Door de coronacrisis zijn alle zwembaden dicht; zwemlessen en andere wateractiviteiten kunnen niet plaatsvinden. De zwembranche wil juist nu zichtbaarheid en bekendheid geven aan zwemveiligheid, op een toegankelijke manier. Dat wordt onderstreept met een Ster-reclame.

#WaterVrij is opgezet op initiatief van WiZZ, door en voor de zwembranche, in slechts twee weken tijd. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een website met tips, oefeningen en spelletjes van de samenwerkingspartners, én een tv-commercial waarvoor de Ster gratis ruimte bood. In de periode tot en met 30 april is deze tv-commercial maar liefst 48 keer te zien in Ster-reclameblokken. De eerste uitzending op NPO Zapp was gepland voor 21 april (15.25 uur), in het Ster-reclameblok tussen de programma’s ‘Freeks wilde wereld’ en ‘Zappbios: De Wilde Kippenclub en de liefde’.

WiZZ, de NRZ, de KNZB en Reddingsbrigade Nederland gaan alle onderdelen van de campagne promoten via hun kanalen. In de hoop dat de berichten volop worden gedeeld.

Geef een reactie