Geslaagde reunie strandwacht

      9 Reacties op Geslaagde reunie strandwacht

De deelnemers aan de strandwachtreunie op 14 mei in Hoek van Holland kunnen terugkijken op een geslaagde dag. De meer dan honderd aanwezigen hadden gelegenheid om bij te praten met collega strandwachters die zij in jaren niet hadden gesproken. Naast bijpraten was er gelegenheid om de zeetoren en het traffic center te bezoeken, daarnaast was er gelegen om een snelle boot zee op te gaan.

Klik hier voor de eerste foto’s.

Klik hier voor foto’s van Anton.

Klik hier voor foto’s van Marjan (aankomst boten).

Klik hier voor foto’s van Wim.

Klik hier voor foto’s van Peter.

85

9 gedachten over “Geslaagde reunie strandwacht

 1. tlp

  Hoi,

  Een geslaagde dag, met veel oude bekenden, helaas niet met een ieder OUDE KOEIEN uit de sloot kunnen halen.

  Heb me geamuseerd, voor herhaling vatbaar.

  Dank aan de noeste werkers op de achtergrond welke deze reunie mogelijk hebben gemaakt.

  HG,
  Peter

 2. Rob Stornel

  Dank aan Jos, Marian, Martijn en aan alle strandwacht medewerkers die deze reunie tot een bijzonder geslaagd evenement hebben gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar en ook ik heb helaas niet met iedereen kunnen praten. M.vr.gr. Rob

 3. marian van hal oudstrandwachtlid

  Heel bijzonder deze reunie van de r.r.b. Ik heb een stukje nostalgie van mijn jeugd terug gevonden.
  Het was in een woord af.

  Ik bedank hierbij Jos en Marjan en de r.r.b. en hoop over 5 jaar weer van de party te zijn .
  vriendelijke groetvan marian gijselhart van Hal

 4. marian van hal oudstrandwachtlid

  Heel bijzonder deze reunie van de r.r.b. Ik heb een stukje nostalgie van mijn jeugd terug gevonden.
  Het was in een woord af.

  Ik bedank hierbij Jos en Marjan en de r.r.b. en hoop over 5 jaar weer van de party te zijn .
  vriendelijke groetvan marian gijselhart van Hal

 5. Annette Hosper-Habekotte

  Het was geweldig! Wat een ontzettend leuke dag. Alle oude bekenden voor zover aanwezig weer gezien en gesproken. De sfeer onderling als vanouds. Ik heb er echt geen spijt van te zijn gegaan. Ik verheug me op het ouderwets weekendje strandwacht, want dat houden we erin!

  Dank aan iedereen die heeft meegewerkt om deze dag mogelijk te maken. Ik heb genoten!

  Annette Hosper-Habekottxe9

 6. Sandra Ooms-Gorissen

  Het was een geweldige dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Maar kan het niet iets sneller dan over 5 jaar. Dat duurt nog zo lang.

 7. katinka Bakker

  Het was dus een geslaagde dag, helaas kon ik er niet bij zijn maar wel heb ik de foto’s van deze dag bekeken.(leuk leuk en leuk, heb er een hoop herkend en waarschijnlijk een aantal ook niet maar ja 30/35 jaar jaar is best lang) Met een groet aan iedereen en hopelijk dan tot over 5 jaar !!! Katinka Bakker. Of neem eens contact met me op Facebook of Hyves !!! gezellig.

 8. Nico de Weger

  Jammer dat ik er niet bij kon zijn (maar er zijn in iedergeval de foto’s nog). Leuk om te lezen dat de reunie zo geslaagd was. Middels deze reaktie doe ik de groeten aan alle bekenden.
  Nico de Weger.

 9. marinus tijl

  hi allemaal

  na dat ik de fotos gezien heb, vind ik het niet leuk dat ik het gemist heb.

  maar nu van america hallo en vijlig varen.

  rinus.

Gesloten voor reacties.