Foto’s gekleed zwemmen!

      3 Reacties op Foto’s gekleed zwemmen!

Even als voorgaande jaren loopt Hugo Maaskant de cluburen van de Rotterdamse Reddingsbrigade af om foto’s te maken van het gekleed zwemmen. Hugo bedankt! Hier zijn foto’s!

28 september 2011 Oostelijk zwembad

28 september 2011 zwembad Schuttersveld

28 september 2011 zwembad Alexanderpolder

21 september 2011 Sportfondsenbad Noord

19 september 2011 zwembad Charlois / Zuid

12 oktober 2011 zwembad Wilgenring

gekleed zwemmen

3 gedachten over “Foto’s gekleed zwemmen!

  1. arie

    ik wil wat vragen op wat voor dagen is er gekleed zwemmen in rotterdam ik zelf woon in dordrecht dat is daar ook met kleren aan zwemmen aleen op maandag maar dat kom voor mijn mooilijk uit van wegen mijn werk groetjes van arie en graag een berichtje terug

  2. arie

    goede middag ik wil graag in contact komen met die man die ook in dordrecht en die in rotterdam ook met kleren aan zwemt hartelijke groeten van arie en graag een berichtje terug mijn adres is 19arie57@gmail.com

Gesloten voor reacties.