RRB neemt deel aan Serious Rescue

      1 reactie op RRB neemt deel aan Serious Rescue

Een aantal enthousiaste strandwachtleden van de Rotterdamse Reddings Brigade heeft besloten om deel te gaan nemen aan Serious Rescue 2012. Na verkregen toestemming, materiële en financiële medewerking van het bestuur van de RRB zijn zij aan de slag gegaan.

Serious Rescue, georganiseerd door Reddingsbrigade Nederland, maakt onderdeel uit van de Radio 3FM actie Serious Request. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht van Arnhem naar Enschede geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request; “Het terugdringen van babysterfte als gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding.”
Op 23 december 2012 zal aan de DJ’s van het Glazen Huis in Enschede een cheque worden overhandigd met het opgehaalde bedrag. Hiervoor worden er door brigades verschillende sponsoractiviteiten georganiseerd.

Ook u kunt uw steentje bijdragen aan deze actie door een bedrag over te maken op bankrekening 3186421 t.n.v. de Rotterdamse Reddings Brigade onder vermelding van Serious Rescue 2012. Alvast bedankt mede namens onze vrijwilligers.

Update: 4-12-2012

De enthousiaste strandwachtleden zijn druk bezig met de voorbereidingen, er worden nog steeds meer sponsoren gezocht. Ook u kunt nog steeds een steentje bijdragen aan deze actie door een bedrag over te maken op bankrekening 3186421 t.n.v. de Rotterdamse Reddings Brigade onder vermelding van Serious Rescue 2012.

Het materiaal krijgt een extra grondige onderhoudsbeurd en voor de persoonlijke bescherming worden we nieuwe droogpakken gepast. De bijbehorende bescherming tegen de kou wordt ook niet vergeten.

1 gedachte over “RRB neemt deel aan Serious Rescue

Gesloten voor reacties.