Onze held Remco

      Geen reacties op Onze held Remco

Op 17 juli 2013 zwom ons lid Remco niets vermoedend in een recreatieplan in Maasbree (vlakbij Venlo). Toen hem opviel dat achter de bolletjes lijn een vrij grote volwassen kerel aan het krijsen was. Op de kant begon zijn vriendin ook in paniek te raken.
Remco, die net voor de zomerstop zijn zwemmend redden zwemmer diploma had gehaald, is er naartoe gezwommen en heeft de heer gerustgesteld. Vervolgens heeft Remco hem helemaal teruggezwommen, ca. 100 meter, in de kopgreep.

Voor deze actie hebben wij Remco woensdag 27 november in zwembad de wilgenring in het zonnetje gezet. Hij kreeg van het CLV (commissie ledenbelang en vrijwilligersbeleid) van de bond een onderscheiding. En natuurlijk van onze Rotterdamse bestuurder een mooie bos bloemen.
Remco met jouw actie is maar weer bevestigd dat zwemmend redden levens kan redden.

Remco bedankt!