Peter Tijl erelid Reddingsbrigade Nederland

      8 reacties op Peter Tijl erelid Reddingsbrigade Nederland

Op de Algemende Ledenvergadering van Reddingsbrigade Nederland is onze ere-voorzitter Peter Tijl benoemd als Erelid; wegens omstandigheden is Peter niet aanwezig geweest op de ALV en nu op 18 december 2014 heeft Peter Tijl de versierselen in ontvangst mogen nemen voor Erelid van reddingsbrigade Nederland.

Van Reddingsbrigade Nederland zijn aanwezig geweest Raymond van Mourik (directeur Bondsburo) en Peter Ouwendijk (Penningmeester Redned); van de Rotterdams Reddingsbrigade waren Wim Soeters (Secretaris) en Theo Soeters (Penningmeester) aanwezig.

Raymond memoreerde enkele wapenfeiten van Peter: Peter heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Bond en is momenteel nog steeds actief. Peter heeft zeker een grote positieve inbreng gehad in het Bondsgebeuren; Peter was altijd op een positieve manier kritisch.
Peter stelde de benoeming het ten zeerste op prijs en merkte op dat hij nooit op persoonlijke titel zijn werkzaamheden verrichte maar dat zeker meerder leden recht zouden hebben op zo’n erelidmaatschap. Hij bedankte voor de inzet van de voorzitter van Rotterdam: Coen van Dee; door toedoen van Coen is het bestuur van Redned gekomen tot de voordracht aan de ALV.

Een speciale taart van Redned en een bloemetje van de RRB, alsmede de aanwezigheid van Raymond en Peter van Redned, en van Wim en Theo van de RRB hebben het overhandigen van de versierselen compleet gemaakt.

Onze felicitaties gaan uit naar Peter Tijl.

pt02

pt03

pt04

pt05

pt06

8 gedachten over “Peter Tijl erelid Reddingsbrigade Nederland

 1. Theo vd Zweth

  Peter,
  ook van mij van harte gefeliciteerd met het erelidmaatschap van de bond!
  Groet, Theo vd Zweth

 2. wim carelse

  Peter,

  ken jouw en je familie al jaren. Proficiat, velen doen het je binnen de KNBRD niet na!

Gesloten voor reacties.