Baps Bijl 100 jaar!

      1 reactie op Baps Bijl 100 jaar!

De Rotterdamse ReddingsBrigade viert dit jaar haar 90-jarige bestaan, ons erelid Baps Bijl wordt zaterdag 15 augustus 100 jaar! Dit heugelijke feit werd vrijdag 14 augustus gevierd o.a. met een toespraak van een vertegenwoordiger van de gemeente. Maar vooral ook met een gezellige bijeenkomst met koffie en gebak en veel brigadeleden.

Baps heeft een mooie staat van dienst binnen onze vereniging. Zij is al ruim 60 jaar lid, is bij velen bekend als lid van de instructie in zwembad Oost en ook Charlois Lyceum. Verder is zij onderscheiden voor haar werkzaamheden met het Lidmaatschap van Verdienste, Bondspenning, Erelidmaatschap, de speciale penning van de deelgemeente Kralingen/Crooswijk en Lid van de Orde van Oranje Nassau.

bijl04

bijl03

bijl02

bijl01

1 gedachte over “Baps Bijl 100 jaar!

  1. tlpeter

    Mevr. Baps Bijl 100 jaar
    Het was een gezellige bijeenkomst met veel oude bekenden uit o.a. Charlois Lyceum, Zwembad Oost en RRB bekenden van Baps.
    Naast het verjaardagsfeest een ware reunie.
    Tlpeter

Gesloten voor reacties.