Zwemlessen starten weer!

      Geen reacties op Zwemlessen starten weer!

De extra coronamaatregelen die 4 november ingingen, liepen woensdagnacht af. Dit betekent dat de zwembaden weer open zijn.

Vanaf maandag 23 november starten onze zwemlessen weer.

Wel blijven de volgende maatregelen van toepassing:

  • Zwemlessen zijn alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 17 jaar.
  • Begeleiding mag uitsluitend mee naar de kleedkamers als dit echt noodzakelijk is. Na het ondersteunen dient de begeleiding direct het pand weer te verlaten. Let hierbij dan op de 1,5 meter afstand tussen volwassenen en de doelgroep vanaf 13 jaar en ouder. Hierbij dringen wij echt aan op uw medewerking, bij misbruik van deze regeling kan het zwembad besluiten geen ouders meer toe te staan met als gevolg dat wij de lessen voor al onze leden moeten staken.
  • In alle zwembaden in Rotterdam geldt een mondkapjesplicht voor iedereen ouder dan 13 jaar. Deze mondkapjes moeten worden gedragen vanaf binnenkomst op de locatie tot aan de badrand. Zonder mondkapje heeft u geen toegang tot de accommodatie.


Geef een reactie