Jopie van der Ros overleden

      Geen reacties op Jopie van der Ros overleden

Op 2 december j.l. is Josina Maria (Jopie) van der Ros – Bonnet overleden op 97 jarige leeftijd.

Jopie was meer dan 75 jaar lid van de RRB. Jopie heeft zich jarenlang actief ingezet voor onze reddingsbrigade o.a. met zwemles geven, examens, strandwacht en zwemwedstrijden.

Jopie is verschillende malen onderscheiden voor haar inzet voor onze vereniging. In 1960 werd Jopie benoemd tot Lid van Verdienste, in 1975 ontving zij de Bondspenning en in 2010 werd Jopie benoemd tot erelid van de RRB.

Vanwege de huidige omstandigheden zal het afscheid voorafgaand aan de crematie in besloten kring plaatsvinden. Indien gewenst kunt u het afscheid vrijdag 10 december om 11.00 uur via een livestream bijwonen. Ga hiervoor naar de herdenkingspagina van Josien met onderstaande inloggegevens en klik op uitvaartinformatie.

Naam: Josien Code: GJKR167

U heeft hier tevens de mogelijkheid om uw condoleance te plaatsen.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit verlies.

Geef een reactie