Voorbereiding strandbewaking Maasvlakte

      Geen reacties op Voorbereiding strandbewaking Maasvlakte

Vanaf het weekend van 30 april / 1 mei 2022 is de strandwacht gedurende de weekenden (en feestdagen) weer paraat aan het recreatiestrand van de Maasvlakte. In de voorbereiding op het seizoen worden alle materialen gecheckt en in orde gemaakt. De strandwachtleden volgen de benodigde opleidingen.

In de periode van 23 juli tot en met 21 augustus 2022 is de strandwacht dagelijks aanwezig. Het weekend van 10/11 september 2022 is het laatste bewakingsweekend van dit jaar.

Voor bezoekers van het Maasvlakte-strand is het goed om te weten dat i.v.m. de aanleg van een windmolenpark de Prinses Maximaweg tot eind 2022 is afgesloten. Hierdoor is het zogenaamde extensieve strand (Parkeerplaatsen P5 en P6) niet bereikbaar.

De strandwacht en beveiligingsgroep kan altijd nieuwe enthousiaste mensen gebruiken! Heb je interesse, stuur dan een bericht aan kev@rrb.nu

Meer informatie over onze strandwacht aan de Maasvlakte kan je hier lezen.

Geef een reactie