Opleiding MDT-jongeren

      Geen reacties op Opleiding MDT-jongeren

De Rotterdamse Reddingsbrigade en de Vereniging Kralings Zwembad werken samen om 24 MDT-jongeren op te leiden. MDT staat voor Maatchappelijke Diensttijd.

Op zaterdag 23 april is er een opleidingsdag geweest in het Kralingse zwembad. Drie medewerkers van de Rotterdamse Reddingsbrigade zijn drie zwembaddagen en een locatiedag bezig geweest tot het opleiden van nieuwe toezichthouders. 24 kandidaten hebben hier aan meegedaan en hebben via het MDT traject deze opleiding mogen volgen, alle kandidaten hebben zowel hun toezichthouderdeelname-certificaat behaald als hun EHBO diploma van het Rode Kruis.

Wij wensen alle kandidaten een veilig seizoen toe!

Na het behalen van vier opleidingsonderdelen gaan de kandidaten van mei tot en met oktober 2022 aan de slag als toezichthouder, waterhulpverlener en EHBO’er in het buitenbad van de Vereniging Kralings Zwembad of bij de Reddingsbrigade Rotterdam.

Geef een reactie