Waterboulevard

      Geen reacties op Waterboulevard

Zaterdag 18 juni 2022 vindt in opdracht van de Provincie Zuid Holland de eerste editie plaats van de Waterboulevard bij het Maritiem Museum Rotterdam: een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water!

De boulevard wordt om 10.30 uur officieel geopend door gedeputeerde Anne Koning van de provincie Zuid-Holland. Waterboulevard is een nieuw evenement voor iedereen die zich interesseert in watersport en waterrecreatie! Door de samenwerking tussen meer dan 20 water(sport)organisaties en verenigingen ontstaat er een prachtige mix van introducties, workshops en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Op de Waterboulevard laat de Reddingsbrigade Rotterdam zich zien. Je kan bij ons klos gooien en op de foto met onze helden van het water. 

Lees meer over Waterboulevard en het programma.

Geef een reactie