KinderBeestFeest

      Geen reacties op KinderBeestFeest

Vrijdag 10 juni j.l. was het feest er weer! Voor de 21e keer het KinderBeestFeest! Het feest in ARTIS speciaal voor chronisch zieke kinderen, kinderen met een specifieke zorgbehoefte en/of kinderen met een beperking in Noord-Holland, Flevoland en Leiden.

Opgehaald met een eigen (hulpverleners)voertuig of boot naar ARTIS, het laatste stukje ook nog eens met toeters en bellen, zwaaiende Amsterdammers, enthousiast worden ontvangen als een heuse VIP over de rode loper en applaudisserende mensen speciaal voor jou, rondedansjes, een handstand, knuffels, omhelzingen, een traan wegpinkend hier en daar, maar vooral heel veel liefde, vrolijkheid en blijheid!

Ook de reddingsbrigades hadden hun aandeel in dit feest. Vanzelfsprekend was er ook weer een afvaardiging van onze brigade aanwezig.

Geef een reactie