Topweekend

      Geen reacties op Topweekend

Het weekend van 17 tot en 19 juni waren er weer veel activiteiten voor onze lifeguards.

Strandwacht Maasvlakte
Vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni waren zogenaamde Top Strand Dagen en treedt het hitteprotocol in werking. Dit betekende voor onze lifeguards dat er vrijdag een extra bewakingsdag aan het Maasvlaktestrand was. Voor het eerst dit strandseizoen ging de temperatuur richting tropische waarden, deze twee dagen was het strand druk bezet met badgasten en waren er overvolle parkeerplaatsen. Er werd twee dagen actief gepatrouilleerd door ons brigademensen.

Zondag 19 juni was het een stuk frisser en was er de Vaderdag-bustour vanuit Futureland. Stoere vaders konden zo een beeld krijgen van het werk van de reddingsbrigade en brandweer op de Maasvlakte. De bezoekers kregen uitleg over ons werk en onze strandwachtploeg gaven een reddingsdemo.

Maasvlakte

Waterboulevard
Zaterdag 18 juni was er de eerste editie van de Waterboulevard bij het Maritiem Museum Rotterdam: een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water! Waterboulevard is een nieuw evenement voor iedereen die zich interesseert in watersport en waterrecreatie! Door de samenwerking tussen meer dan 20 water(sport)organisaties en verenigingen was er een prachtige mix van introducties, workshops en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Ook de Reddingsbrigade Rotterdam was aanwezig op de Waterboulevard. Zo kon je o.a. klos gooien en op de foto met onze helden van het water.

Waterboulevard
Waterboulevard
Maasvlakte
Maasvlakte

Geef een reactie