World Police & Fire Games

      Geen reacties op World Police & Fire Games

Voor het eerst in de geschiedenis komen – van 22 t/m 31 juli 2022 – de World Police & Fire Games naar Nederland, de internationale spelen voor politiemensen, brandweerlieden en douane- en gevangenismedewerkers. Rotterdam heeft de eer om dit grootste multidisciplinaire breedtesportevenement ter wereld te mogen organiseren en meer dan 10.000 sporters te verwelkomen.

Er worden 62 sportcompetities georganiseerd, waarbij natuurlijk ook evenementen op het water. De Rotterdamse Reddingsbrigade gaat samen met de reddingsbrigades uit Krimpen, Rockanje en Tiel de waterevenementen beveiligen.

De lifeguards zijn aanwezig bij de evenementen op de Willem Alexanderbaan op 23 en 24 juli (roeien). Op diezelfde baan op 28 juli voor het zwemmen, 30 juli triathlon en 31 juli de drakenbootraces. Verder nog bij de sloeproeiraces op de Maas op 29, 30 en 31 juli (start Entrepothaven).

Geef een reactie