Strandbewaking van start!

      Geen reacties op Strandbewaking van start!

Vanaf het weekend van 6/7 mei 2023 is de strandwacht gedurende de weekenden (en feestdagen) weer paraat aan het recreatiestrand van de Maasvlakte. In de voorbereiding op het seizoen zijn alle materialen gecheckt en in orde gemaakt. De strandwachtleden volgden de benodigde opleidingen.

In de periode van 29 juli tot en met 20 augustus 2023 is de strandwacht dagelijks aanwezig. Het weekend van 16/17 september 2023 is het laatste bewakingsweekend van dit jaar.

Voor bezoekers van het Maasvlakte-strand is het goed om te weten dat de aanleg van het windmolenpark de Prinses Maximaweg is afgerond. Hierdoor is het zogenaamde extensieve strand (Parkeerplaatsen P5 en P6) weer bereikbaar.

De strandwacht en beveiligingsgroep kan altijd nieuwe enthousiaste mensen gebruiken! Heb je interesse, stuur dan een bericht aan kev@rrb.nu.

Meer informatie over onze strandwacht aan de Maasvlakte kan je hier lezen.

Geef een reactie